8 príspevkov / 0 nový
Posledné pridané
skolacik
ukončenie adaptačného vzdelávania

Protokol o ukončení adaptačného vzdelávania

skolacik
legislatíva pri adaptačnom vzdelávaní

Dobrý večer pani Pavlíková, chcem sa opýtať na protokol o ukončení adaptačného vzdelávania,, ako má vyzerať a aký zákon použiť do protokolu, keďže nikde som vzor protokolu nenašla. Začínajúca učiteľka začala adaptačné vzdelávanie v septembri 2019 a ukončenie bude mať v marci 2020. Ďakujem za odpoveď.

Maria Pavlikova
Adapačné vzdelávanie

Adaptačné vzdelávanie pre začínajúceho pedagogického zamestnanca sa uskutočňuje podľa § 51 -52 zákona č. 138/2019 Z. z. Vzor protokolu pravdepodobne neexistuje, všetko je v uvedených paragrafoch. Ste prvá, ktorá ho hľadá.

skolacik
adaptačné vzdelávanie ukončenie

Ďakujem za odpoveď a prosìm Vás vedeli by ste mi poradiť aké teda zákony uviesť na rozhodnutie o ukončenì adaptačného vzdelávania a aké zákony na protokol?Za odpoveď vopred ďakujem

Obec Prusy
Zaradenie do platovej triedy

Dobrý deň, chcem sa spýtať na platovú triedu - výkon práce vo verejnom záujme. Mám ukončené vysokoškolské vzdelanie 2. stupňa - komerčné inžinierstvo. Som zamestnaná ako ekonómka pre účtovníctvo a rozpočtovníctvo na základnej škole. Kvalifikačný predpoklad je úplné stredné vzdelanie. Mám 25 rokov praxe. Do akej platovej triedy by som mala byť zaradená. Za Váš čas a porozumenie Vám vopred ďakujem.

Maria Pavlikova
Zaradenie do platovej triedy

Požadované vzdelanie pre ekonómku školy je úplné stredné odborné. Zaradenie je na základe vykonávanej činnosti a v súlade s katalógom - nariadenie vlády č. 341/2004 Z. z. do 5. platovej triedy. V súlade s § 5 ods. 11 sa na vyššie vzdelanie neprihliada.

skolacik
adaptačné vzdelávanie ukončenie

Ďakujem za odpoveď a prosìm Vás pani Pavlìková, vedeli by ste mi poradiť aké teda zákony uviesť na rozhodnutie o ukončenì adaptačného vzdelávania a aké zákony na protokol?Za odpoveď vopred ďakujem

Maria Pavlikova
adaptačné vzdelávaiie ukončenie

Adaptačné vzdelávanie pre začínajúceho pedagogického zamestnanca sa uskutočňuje podľa § 51 - 52 zákona č. 138/2019 Z. z. Vzor protokolu pravdepodobne neexistuje, všetko je v uvedených paragrafoch. Všetko som Vám už uviedla. Keď som uviedla zákona č. 138/2019 Z. z., tak asi zákon č. 138/2019 Z. z. paragraf. Nečítali ste ho, pretože v ods. 5 v § 52 je jasne uvedené, že sa vyhotovuje protokol a nie rozhodnutie a čo má byť uvedené v protokole.