Kompetencie - stravovanie

Dobrý deň.

Sme základná škola s právnou subjektivitou, máme vlastnú školskú jedáleň, ktorú riadi vedúca školskej jedálne. Účtovníctvo máme jedno, t.j. vedúca ekonómka spracováva údaje a vedie účtovníctvo aj o školskej jedálni. Prosím o pohľad na správnu kompetenciu vedúcej jedálne a vedúcej ekonómky pri tvorbe ceny stravy pre zamestnancov školy. Cena stravy je tvorená podľa ZP a podľa predpísanej metodiky o finančných pásmach podľa Min. školstva a podľa výšky nákladov na obedy zo strany zamestnávateľa. Otázka: za čo je pri tvorbe ceny stravy zodpovedná vedúca školskej jedálne a za čo vedúca ekonómka. Výšku ceny stravy potom schvaľuje riaditeľ školy.

Ďakujem.

nicol

Helena Sadovská  09.06.2015 13:31:48

Komentáre: 0

Komentáre sú viditeľné len prihláseným užívateľom. Prosím prihláste sa alebo zaregistrujte.

V tejto téme nie sú zatiaľ žiadne komentáre.