Vzdelanie:
Stredné odborné vzdelanie
Ďalšie požiadavky:
Náplň práce:
- normovanie jedál podľa zisteného stavu stravníkov, platných receptúr a jedálneho lístka
- vypĺňanie denne stravného listu o spotrebe surovín
- podieľanie sa na tvorbe jedálneho lístka
- preberanie tovaru od dodávateľov a jeho správne uskladnenie
- zodpovednosť za inventarizáciu skladu potravín
- pripravovanie nátierok a hlavných jedál (mäsité, zeleninové, múčne)
- dodržiavanie technologických postupov, receptúr, kvality, kvantity a vydávanie jedál
- kontrolovanie činnosti podriadených zamestnancov
Ďalšie požiadavky:
- prax v odbore minimálne 1 rok
- samostatnosť spoľahlivosť, dôslednosť
Ponúkané výhody:
5 dní dovolenky navyše
2 dni voľna navyše (tzv. sick days)
Odmena pri jubileu
13.plat
Príspevok do DDS
"Dochádzkový" bonus