Vzdelanie:
Nižšie stredné odborné vzdelanie
Stredné odborné vzdelanie
Výučný list
Ďalšie požiadavky:
Nástup možný ihneď!
Náplň práce:
- riadiť sa pokynmi hlavnej kuchárky a v čase jej neprítomnosti plniť jej funkciu
- príprava nátierok, polievok a hlavných jedál (mäsité, zeleninové, múčne)
- vydávanie jedál a nápojov
- odoberanie vzoriek jedla s predpísanou evidenciou
- prestieranie pre deti v jedálni, zbieranie použitého inventáru
- umývanie riadu, zariadení a priestorov kuchyne
- čistenie zeleniny, ovocia a zemiakov
- dodržiavanie technologických postupov, receptúr, HACCP
Ponúkané výhody:
5 dní dovolenky navyše
2 dni voľna navyše (tzv. sick days)
Odmena pri jubileu
13.plat
Príspevok do DDS
„Dochádzkový“ bonus