Vzdelanie:
Kvalifikačné predpoklady:
• ukončené stredné odborné vzdelanie s maturitou z okruhu stravovania (stredná hotelová škola, stredná škola spoločného stravovania, stredná priemyselná škola potravinárska, obchodná akadémia doplnená minimálne 1-ročným kurzom v odbore kuchár s výučným listom) a pod.
• praktické zručnosti využiteľné pri výkone epidemiologicky závažnej činnosti sú výhodou
Ďalšie požiadavky:
Iné kritéria a požiadavky na uchádzačov:
• organizačné a komunikačné schopnosti,
• schopnosť riadiť školskú jedáleň pre MŠ (desiata, obed, olovrant)
• samostatnosť, spoľahlivosť a flexibilita,
• práca s počítačom,
• zdravotná spôsobilosť,
• bezúhonnosť,
• prax v danej profesii vedúci školskej jedálne je výhodou
• ovládanie programu školská jedáleň je výhodou