6 príspevkov / 0 nový
Posledné pridané
ataeb
Rozšírujúce vzdelanie

Dobrý deň.Chcela by som sa opýtať na rozširujúce vzdelanie.Pracujem 4 roky ako pedagogický asistent v špeciálnej triede v základnej škole.Mám ukončenú Vysokú školu prvého stupňa - Bc. v Dubnici nad Váhom,odbor: Učiteľstvo profesijných predmetov a praktickej prípravy. Chcela by som však učiť na prvom stupni 1-4 ročník.Musím študovať od začiatku vysokú školu,alebo mi stačí len 2 roky na nejakej pedagogickej fakulte,aby som získala požadované vzdelanie oprávnené učiť 1-4 ročník, a tým aj získať titul Mgr? Ďakujem veľmi pekne.

Maria Pavlikova
Rozširujúce vzdelanie

Na to, aby ste boli kvalifikovaná učiteľka pre prvý stupeň základnej školy, musíte mať vzdelanie požadované vyhláškou MŠ SR č. 437/2009 Z. z., príloha č. 1 časť III. Učiteľ prvého stupňa základnej školy.

Lucinka8
Rozširujúce vzdelanie

Dobrý večer. Mám ukončenú Vysokú školu prvého stupňa - Bc. v Dubnici nad Váhom,odbor: Učiteľstvo profesijných predmetov a praktickej prípravy. Chcem sa opýtať či sa môžem zamestnať ako pedagogický asistent, alebo vychovávateľka alebo učiteľka v materskej školy. Veľmi by som chcela pracovať v školstve. Ďakujem za odpoveď.

Maria Pavlikova
Rozširujúce vzdelanie

S Vašim vzdelaním ste kvalifikovaný pedagogický asistent a vychovávateľka školského klubu detí. Ako učiteľka materskej školy musíte absolvovať vzdelanie pre učiteľky materskej školy.

Lucinka8
Rozširujúce vzdelanie

Ďakujem pekne.

IngridPlosticova
Rozširujúce štúdium - príplatok za profesijný rozvoj

Dobrý deň. Mám nárok na príplatok za profesijný rozvoj za úspešné absolvovanie rozširujúceho štúdia, ak štúdium začalo v septembri 2017 a skončilo 23. septembra 2019? Učím na základnej škole 5 rokov.
Ďakujem za odpoveď.