7 príspevkov / 0 nový
Posledné pridané
MariaMaria
Zamestnanie na SŠ

Dobry den, v nadvaznosti na zmeny v legislative by som sa rada informovala, akym sposobom by prebiehal moj nastup na miesto pedag.zamestnanca strednej skoly, v akej platovej triede by som bola zaradena, kedy pripadne preradena, kolko by trvalo adaptacne vzdelavanie a ake mozne priplatky su uplatnitelne v mojom pripade. Mam VŠ ekon.smeru, nasledne 3 roky doktorand.studia ukocene dizertacnou skuskou, rovnako som absolvovala DPŠ a disponujem štátnou skuškou z cudzieho jazyka. Tie 3 roky doktor.studia, pocas ktorych som vyucovala, su zapocitatelne do praxe? Velmi pekne dakujem.

Maria Pavlikova
Zamestnanie na SŠ

Dobrý deň,
na základe Vašich údajov, ktoré žiadne neuvádzate, Vám neviem odpovedať ani na jednu otázku.

MariaMaria
Zamestnanie na SŠ

Dobry den, ktore udaje Vam, prosim, chybaju?

Maria Pavlikova
Zamestnanie na SŠ

Dobrý deň,
v prvom rade nepíšete na akú strednú školu sa chystáte a aké máte štátnicové predmety, ktoré by ste chceli učiť, prípadne či máte záujme učiť cudzí jazyk, aby som mohla posúdiť Vašu odbornú spôsobilosť. Všeobecne by ste boli zaradená v 6. platovej triede, dĺžku adaptačného vzdelávania by určil riaditeľ a mali by ste nárok na príplatok začínajúceho pedagogického zamestnanca. Dobu doktorandského štúdia by Vám zamestnávateľ započítal v súlade s § 6 ods. 4 písm. e) zákona č. 553/2003 Z. z. v závislosti od miery využitia zamerania odboru na úspešné vykonávanie pracovnej činnosti.

MariaMaria
Zamestnanie na SŠ

Dobry den, mam zaujem ucit na gymnaziu, ktore ma vo vyucovanych predmetoch aj ekonomiu alebo na strednej odbornej skole obchodneho zamerania. Predmety dizertacnej skusky boli mikroekonomia, makroekonomia, ekonomika podniku, odvetvove ekonomiky, marketingovy manazment.Ano, chcela by som ucit aj cudzi jazyk. Ide mi najma o to, kam budem ako ucitel zaradena, na co by som mala mat narok,....aby som sa vedela orientovat pri prac.pohovore.Dakujem.

Danielle24
Zamestanie na SŠ

Dobry den, mam vystudovane ucitelstvo vseob.-vzdel. predmetov sjl- tev - ale v mojom roku skoncenia VS pre 2.stupen ZS. Chcem sa opytat, ci je mozne ucit s tymto diplomom aj na SS, alebo akym sposobom by som si mohla rozsirit aprobaciu aj na SS. Dakujem.

Maria Pavlikova
Zamestnanie na SŠ

Dobrý deň,
takýto prehľad o študijných možnostiach ja nemám. Informujte sa na vysokých školách o možnostiach rozširujúceho štúdia.