5 príspevkov / 0 nový
Posledné pridané
Iveta Mišiaková
Funkčné vzdelávanie

Dobrý deň, prosím o informáciu, nakoľko v tom nemám úplne jasno : Ak má novovymenovaná zástupkyňa riaditeľa školy Osvedčenie z 24.6.2008 o absolvovaní prípravy vedúcich pedagog.pracov. podľa Vyhlášky MŠ SR č. 42/1996 Z.z., považuje sa to za základný modul funkčného vzdelávania a musí si doplniť rozširujúci modul do 5 rokov od nástupu do funkcie? Ďakujem

Iveta Mišiaková
Funkčné vzdelávanie

Prosím pani Pavlíková, môžete ma vo vyššie uvedenom dotaze usmerniť? Ďakujem.

Maria Pavlikova
Funkčné vzdelávanie

Dobrý deň,
odkedy je Vaša zamestnankyňa vo funkcii zástupkyne riaditeľa ? Zástupkyňa riaditeľa školy nemôže byť novovymenovaná, pretože zástupkyňa riaditeľa školy sa nemenuje, ale má pracovnú zmluvu.

Iveta Mišiaková
Funkčné vzdelávanie

Ospravedlňujem sa za nesprávny výraz. Učiteľka má so školou pracovnú zmluvu už niekoľko rokov ako učiteľka 1.st.s prvou atestáciou a bude poverená funkciou zástupkyne od 5.8. 24.

Maria Pavlikova
Funkčné vzdelávanie

Dobrý deň,
opakujem, že musí mať v pracovnej zmluve uvedenú činnosť zástupkyňa riaditeľky školy. Vypracujete dohodu o zmene pracovnej zmluvy. Funkčné vzdelávanie, ktoré absolvovala v roku 2008 môžete v súlade s § 90d zákona č. 138/2019 Z. z. považovať za základný modul funkčného vzdelávania a rozširujúci modul je povinná absolvovať podľa § 47 ods. 7 uvedeného zákona do piatich rokov od začiatku výkonu činnosti vedúceho pedagogického zamestnanca.