6 príspevkov / 0 nový
Posledné pridané
Davmar
Platové zaradenie počas rozširujúceho štúdia

Dobrý deň,
prosím Vás o radu.
Mám vyštudované učiteľstvo pre 2. stupeň (dvojpredmetová aprobácia). V roku 2021 som ukončila RŠ ďalšieho predmetu. Kariérový stupeň: samostatný zamestnanec.
Momentálne som začala pracovať ako učiteľka na 1. stupni a na budúci rok ukončím RŠ Primárna pedagogika. Do akej platovej triedy by som mala byť zaradená počas tohto štúdia?
Ďakujem.

Kvetoslava Poliaková
Zaradenie učiteľa

Dobrý deň prajem p.Pavlíková, prosím Vás o radu, či môžem p.učiteľku zaradiť ako kvalifikovanú na vyučovanie predmetu technika na 2.st. ZŠ. Bude učiť 15 hodín techniky + ŠDK. Absolvovala vysokoškolské štúdium na UMB v BB/Fakulta prírodných vied, učiteľstvo profesijných predmetov a praktickej prípravy, študijný program: Učiteľstvo technických odborných predmetov (získala titul Mgr.)
Môžem ju zaradiť ako kvalifikovanú učiteľku predmetu technika na 2.st. ZŠ? Ďakujem za odpoveď, Poliaková

Kvetoslava Poliaková
Zaradenie učiteľa

Dobrý deň prajem p.Pavlíková, prosím Vás o radu, či môžem p.učiteľku zaradiť ako kvalifikovanú na vyučovanie predmetu technika na 2.st. ZŠ. Bude učiť 15 hodín techniky + ŠDK. Absolvovala vysokoškolské štúdium na UMB v BB/Fakulta prírodných vied - učiteľstvo profesijných predmetov a praktickej prípravy, študijný program: Učiteľstvo technických odborných predmetov (získala titul Mgr.)
Môžem ju zaradiť ako kvalifikovanú učiteľku predmetu technika na 2.st. ZŠ?
Doteraz pracovala ako učiteľka na 1.st, nakoľko má aj rozširujúce štúdium : učiteľstvo pre primárny stupeň + 1.aj 2.atetáciu. Ďakujem za odpoveď Poliaková

Maria Pavlikova
Zaradenie učiteľa

Dobrý deň,
Vaša pani učiteľka je kvalifikovaná na vyučovanie techniky na základnej škole a môžete ju zaradiť ako učiteľ s druhou atestáciou.

Kvetoslava Poliaková
ŠDK

Prosím Vás p.Pavlíková, ako ŠDK tiež môžem túto pani učiteľku zaradiť ako pri technike a uznať jej aj druhú atestáciu?

Maria Pavlikova
Platové zaradenie počas rozširujúceho štúdia

Dobrý deň,
keďže ešte len študujete rozširujúce štúdium a už učíte na prvom stupni základnej školy, nie ste kvalifikovaná a zaradia Vás do 6. platovej triedy. Ak by ste boli v lehote štyroch rokov od vzniku prvého pracovného pomeru v školstve, mohol by zamestnávateľ uplatniť 83 ods.1 a ods. 4 zákona č. 138/2019 Z. z. a zaradiť Vás do 7. platovej triedy.