3 príspevky / 0 nový
Posledné pridané
Slavka Štofanková
DPS a rozsirujuce studium

Dobry den,
Po dokladnom prestudovani zakona som zistila ze ked mam vys vzdelanie 2 stupna cize Ing. + DPS + mozem si urobit rozsirujuce studium predprimarnej elementarnej pedagogiky a budem kvalifikovana ako Ucitelka MS platova trieda ako s vysokou skolou 2stupna
Je pravda ze mozem studovat rozsirujuce? Panie zo studijnych oddeleni mi trvdia ze vacsinou maju na rozsirujucich studiach ludi s Mgr. titulmi.
Dakujem

Maria Pavlikova
DPS a rozsirujuce studium

Dobrý deň,
ja nemôžem ovplyvniť to, čo Vám tvrdia panie zo študijných oddelení. Oni Vás buď príjmu alebo nepríjmu na rozširujúce štúdium. Prax je taká, že neprijímajú inžinierov s DPŠ. Kým neabsolvujte rozširujúce štúdium predprimárnej pedagogiky, nebudete kvalifikovaná učiteľka materskej školy na úrovni vysokoškolského vzdelania druhého stupňa.

Slavka Štofanková
odpoved

ja uz som kvalifikovana lebo mam dokoncenu strednu pedagogicku skolu odbor ucitelstvo MS a vychovavatelstvo. Len som si chcela doplnit to rozsirujuce ...no ale ked tvrdite ze neprimaju Ing. s DPS na rozsirujuce tak potom inu cestu ako si posunut platovu triedu nevidim. Len ist na VS studium od zaciatku na odbor predskolska a elementarna pedagogika.