Vzdelanie:
Ukončené stred. zravotn. vzdelanie/ hotel. ak.
Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na epidemiologicky závažné činnosti pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov výhodou.
Ďalšie požiadavky:
Pracovná náplň:
-výdaj desiaty, obedu, olovtantu
-udržiavanie čistoty hygieny, podľa rozpisu ( prízemia-kuchyňa, jedáleň, šatňa, vstup do objektu )
-denné preberanie stravy od dodávateľa, kontrola kvality jedla, meranie teploty, vedenie povinných záznamov podľa prevádzk. poriadku, odkladanie vzoriek jedál, debarasovanie kuchyne po každom výdaji stravy
-udržiavanie čistoty a prevádzky výdajne školskej jedálne
-vysávanie tried a spální podľa rozpisu, dezinfekcia povrchov a utieranie prachu
Životopis zasielajte na mail: riaditelka@happy-time.sk