Vzdelanie:
Stredné odborné vzdelanie - kuchár, alebo príbuzné odbory
Ďalšie požiadavky:
Pracovný pomer na voľné pracovné miesto
Zoznam požadovaných dokumentov:
• žiadosť o prijatie do zamestnania
• doklad o najvyššom ukončenom vzdelaní
• životopis
• súhlas so spracovávaním osobných údajov (v zmysle Zákona č. 18/2018 Z. z.)
Náplň práce:
- normovanie jedál podľa zisteného stavu stravníkov, platných receptúr a jedálneho lístka
- vypĺňanie denne stravného listu o spotrebe surovín
- podieľanie sa na tvorbe jedálneho lístka
- preberanie tovaru od dodávateľov a jeho správne uskladnenie
- zodpovednosť za inventarizáciu skladu potravín
- pripravovanie hlavných jedál (mäsité, zeleninové, múčne)
- dodržiavanie technologických postupov, receptúr, kvality, kvantity a vydávanie jedál