6 príspevkov / 0 nový
Posledné pridané
Obec Prusy
Zaradenie do platovej triedy

Dobrý deň,
do akej platovej triedy by mal byť zaradený zamestnanec, dosiahnuté vzdelanie - úplné stredoškolské - gymnázium, adaptačné na vychovávateľa, 3 roky praxe. Zamestnaný je ako učiteľ MŠ.
V druhom prípade začínajúci pedagóg vzdelanie vysokoškolské 2. stupeň predškolská a elementárna pedagogika. Bez praxe.

Za Váš čas a porozumenie Vám vopred ďakujem.

68janko
Platova trieda

Poprosim o radu, do ktorej platovej triedy patrim. Ucim v ZUS ako ucitel -akordeon.
Ukoncene mam 6 rocne konzetvatorium-akordeon. Potom som skoncil mgr.ucitelstvo umelecko vych.predmetov,studijny program ucitel.hud.umenia a skolske hudobne subory. Ktora platova trieda mi patri?

Maria Pavlikova
Platová trieda

Posúdenie plnenia kvalifikačných predpokladov podľa § 14 zákona č. 138/2019 Z. z. je plne v kompetencii riaditeľa školy. Kvalifikačné predpoklady pre učiteľov ZUŠ sú uvedené vo vyhláške MŠVVaŠ SR č.1/2020 Z. z., príloha č. 1, 1. diel V. časť. Nepíšete rok skončenia školy, ťažko si viem domyslieť. Vás by sa mohol týkať oddiel A bod 9 alebo bod 11. Ak by ste ho splnili, patrí Vám 7. platová trieda. Ak nie, tak 6. platová trieda.

68janko
Platova trieda

konzervatorium so skoncil v roku 2014 a VS 2019.
Dakujem

Maria Pavlikova
Platová trieda

Kvalifikačné predpoklady pre učiteľov ZUŠ sú uvedené vo vyhláške MŠVVa&Š SR č. 1/2020 Z. z., príloha č. 1., 1. oddiel, V. časť. Ak Vaše vzdelanie je uvedené v bode 9, aj s ohľadom na vyučovaný predmet, tak ste kvalifikovaný na úrovni vysokoškolského vzdelania druhého stupňa a patrí Vám zaradenie do 7. platovej triedy.

Maria Pavlikova
Zaradenie do platovej triedy

Učiteľ materskej školy s ukončeným gymnáziom je nekvalifikovaný učiteľ. Predtým bol asi vychovávateľ. Nepíšete presné dátumy, ani či mu bola daná podmienka doplniť si vzdelanie, tak nemám ako odpovedať. V druhom prípade vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa predškolská a elementárna pedagogika - začínajúci pedagóg v 6. platovej triede. Zaujímali by ma jeho štátnice.