4 príspevky / 0 nový
Posledné pridané
Ela745
zaradenie do platovej triedy

Dobrý deň,
chcela by som Vás poprosiť o radu. Vyštudovala som 1. stupeň - učiteľstvo slovenský jazyk a vytvarné umenie. Pracujem v Mš druhý rok, zaradená som do 5. platovej triedy. Nabudúci rok sa chcem prihlásiť na externé štúdium pre materské školy a vychovavateľstvo. Moja otázka znie: ak úspešne absolvovujem dané štúdium, ostávam v rovnakej platovej triede alebo môžem postúpiť vyššie, t.j. 6.platovej triedy?

Ďakujem Vám vopred za odpoveď

Maria Pavlikova
zaradenie do platovej triedy

Ak externé štúdium pre materské školy a vychovávateľstvo. je stredoškolské vzdelanie, budete kvalifikovaná na úrovni úplného stredného odborného vzdelania so zaradením do 5. platovej triedy.

janula251
Zaradenie do platovej triedy

Dobrý večer, pani Pavlíková,
chcela by som sa informovať ohľadom zaradenia do pracovnej triedy. Mám ukončený druhý stupeň vysokoškolského vzdelania - TU - Fa zdravotníctva a sociálnej práce - odbor sociálna práca, mám strednú pedagogickú školu - odbor učiteľstvo pre materské školy a vychovávateľstvo. 10 mesiacov som pracovala ako sociálny pedagóg a od septembra pracujem ako vychovávateľka na ZŠ. Do akej platovej triedy by som mala byť zaradená? Ďakujem za Váš čas a pomoc.

Maria Pavlikova
Zaradenie do platovej triedy

Ste kvalifikovaná vychovávateľka na úrovni úplného stredného odborného vzdelania. Ak máte úspešne ukončené adaptačné vzdelávanie, máte byť s ohľadom na vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa zaradená do 6. platovej triedy, pracovná trieda jeden.