6 príspevkov / 0 nový
Posledné pridané
bobbyf72
adaptačné vzdelávanie

Dobrý deň, PZ pracuje 26 rokov ako učiteľka MŠ. Má ukončenú strednú pedagogickú školu. V budúcnosti by chcela pracovať ako PZ v školskom klube detí. Otázka znie: Musí takýto PZ absolvovať adaptačné vzdelávanie? Do akej platovej triedy má byť takýto PZ zaradený ? Ďakujem za odpoveď.

Maria Pavlikova
adaptačné vzdelávanie

Dobrý deň,
adaptačné vzdelávanie Vaša vychovávateľka nemusí absolvovať. Bude zaradená do platovej triedy podľa toho, aké zameranie pedagogickej školy absolvovala: Keďže ste to nepovažovali za potrebné uviesť, neviem si to domyslieť.

bobbyf72
adaptačné vzdelávanie

Ďakujem za odpoveď. Ide o zameranie na MŠ + vychovávateľstvo. Predpokladám, že to bude zaradenie do 5. PT ako samostatný PZ. Môžete mi to potvrdiť? Ďakujem veľmi pekne ešte raz.

Maria Pavlikova
adaptačné vzdelávanie

Dobrý deň,
samozrejme Vám to potvrdím, je plne kvalifikovaná vychovávateľka školského klubu detí, nad čím ste sa pozastavili ? Ešte doplním, že jej započítate aj celú prax, ktorú získala ako učiteľka materskej školy.

bobbyf72
adaptačné vzdelávanie

Ďakujem veľmi pekne.

Daniela Vengrin...
Zvukový záznam z vyučovacej hodiny

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či a za akých podmienok môže učiteľ spraviť z hodiny zvukový záznam. Nie video. Ďakujem