6 príspevkov / 0 nový
Posledné pridané
Anonym01
Regionálny príspevok

Dobrý deň, rád by som sa touto cestou informoval ohľadom vyplácania regionálnych príspevkov pre asistentov, kt. pracujú na ZŠ a nepatria do žiadneho projektu.
Ak pracuje daná osoba ako asistentka (platená zo štátneho rozpočtu) na ZŠ už niekoľko rokov (v meste) a doposiaľ jej nebol vyplatený regionálny príspevok. Rád by som vedel, či má tento zamestnanec nárok na príspevok. Ak áno, tak aké vyhlášky, príp. zákony poukazujú na túto skutočnosť. Ďakujem Vám.

Maria Pavlikova
Regionálny príspevok

Dobrý deň,
regionálny príspevok sa vypláca v súlade s metodickým pokynom MŠVVaM SR. https://www.minedu.sk/dohodovacie-konanie-na-osobne-naklady-na-odmeny-pr...

mana
RP

Dobrý deň, zamestnanec čerpá rodičovskú dovolenku, no v júli a auguste bude čerpať riadnu dovolenky u zamestnávateľa (nakoľko si ju nevyčerpal po ukončení MD), t.j. patrí mu tento príspevok už za mesiace júl a august? Ja si myslím, že áno, aspoň podľa tohto metodického pokynu z ministerstva. Ďakujem.

Maria Pavlikova
RP

Dobrý deň,
podľa metodického pokynu ministerstva školstva odmenu zamestnávateľ neposkytne pedagogickému a odbornému zamestnancovi, ktorý nepatrí do evidenčného stavu zamestnancov. Zamestnankyňa, ktorá čerpá dovolenku po skončení rodičovskej dovolenky patrí do evidenčného stavu rovnako ako ostatní pedagogickí zamestnanci, ktorí si v mesiacoch júl a august budú čerpať dovolenku.

al123123al
Regionálny príspevok - skúšobná doba

Dobrý deň,

chcela by som sa informovať, či regionálny príspevok dostáva aj učiteľ v skúšobnej dobe, tzv. či by som mala nárok na daný príspevok už hneď od septembra?

Vopred ďakujem za odpoveď.

Maria Pavlikova
Regionálny príspevok - skúšobná doba

Dobrý deň,
ministerstvo školstva vydalo podrobnú metodickú pomôcku, ktorú si treba naštudovať alebo čítať aj moje predchádzajúce odpovede.
https://www.minedu.sk/dohodovacie-konanie-na-osobne-naklady-na-odmeny-pr...