Informácie o pracovnom mieste
Škola: 
Základná škola svätého Marka
Termín nástupu: 
pondelok, Január 20, 2025
Miesto výkonu práce: 
Petzwalova 1
Mesto: 
Petzwalova 1, Nitra
Rozsah úväzku: 
100%
Počet študentov školy: 
210
Adresa školy alebo zariadenia: 
Základná škola svätého Marka, Petzwalova 1, 94911 Nitra
Požiadavky na uchádzača
Vzdelanie: 
Úplné stredné odborné vzdelanie (odbor gastro, potravinárstvo, školské stravovanie)
Ďalšie požiadavky: 
Kombinácia úväzku: vedúca ŠJ 50% a kuchárka 50% Náplň práce: - riadenie a kontrola prevádzky školskej jedálne, - nákup tovaru na základe dodávateľsko-odberateľských zmlúv, - verejné obstarávanie na nákup potravín, - tvorba jedálnych lístkov, normovanie jedál podľa zisteného stavu stravníkov, platných receptúr a jedálneho lístka, - vedenie požadovanej evidencie (normovací hárok, predpis stravného, platieb, preplatkov a nedoplatkov, evidencia normovaných a vydaných jedál, skladové karty a obratová súpiska zásob, faktúry, hlásenia o dotáciách na stravovanie), - zodpovednosť za správne zúčtovanie dokladov peňažného denníka a stravného prijatého od stravníkov, - realizácia úhrad faktúr, zúčtovanie a zasielanie preplatkov, - zodpovednosť za hospodársku, ekonomickú a prevádzkovú stránku stravovania v ŠJ, - dodržiavanie predpisov HACCP a osobnej hygieny. Ďalšie požiadavky: - najmenej 3 roky praxe v oblasti služieb poskytovania stravovania (uprednostňuje sa prax v zariadení školského stravovania), - prax vo vedúcej pozícií vítaná (uprednostňuje sa prax v zariadení školského stravovania), - znalosť platných právnych predpisov z oblasti školského stravovania, - spĺňanie zákonných predpokladov na výkon práce vo verejnom záujme, - zdravotná spôsobilosť na prácu v zariadení školského stravovania, - bezúhonnosť. Všeobecné spôsobilosti: - schopnosť organizovať a efektívne plánovať práce, - samostatnosť, precíznosť, spoľahlivosť, - finančná a ekonomická gramotnosť - komunikatívnosť. Zoznam požadovaných dokladov: - žiadosť o prijatie do zamestnania - profesijný životopis, - fotokópia dokladov o najvyššom dosiahnutom vzdelaní v príslušnom odbore, - doklad o zdravotnej spôsobilosti v zmysle § 10 zákona č. 317/2009 Z. z. (telesná a duševná spôsobilosť), - súhlas uchádzača so pracovaním osobných údajov pre potreby výberového konania, - vypracovaná koncepcia vedenia školskej jedálne najviac vo formáte 1 listu A4.
Viac informácií
Kontaktná osoba: 
PhDr. Ladislav Prešinský, PhD.
Telefónne číslo: 
0948 591 152
E-mailová adresa: