5 príspevkov / 0 nový
Posledné pridané
gkani
Zaradenie do platovej tarify OZ

Dobrý deň,

prosím Vás o posúdenie môjho zaradenia do platovej triedy ako OZ v CŠPP:
-1999 učiteľstvo pre 1.st. ZŠ
-2012 špeciálna pedagogika - pg. MP, špeciáldopedagogická diagnostika, pedagogika detí s NKS - štátne skúšky
- šk. r. 2013/14 adaptačné pre šp.pg.
- 2016 -1.atestácia pre 1.st. ZŠ
- 2020 - 1. atestácia - ako školský špeciálny pedagóg / to som podala ešte do 31.8.2019/

ďakujem za odpoveď.

Maria Pavlikova
Zaradenie do platovej tarify OZ

Ak na základe uvedeného môžem predpokladať, že máte viac ako päť rokov odbornej činnosti v špeciálnom školstve alebo v CŠPP, tak ste kvalifikovaná ako odborný zamestnanec špeciálny pedagóg. Prvú atestáciu ste vykonali pre kategóriu pedagogického zamestnanca, ktorým je školský špeciálny pedagóg, máte teda dve prvé atestácie, ale ani jednu pre kategóriu odborný zamestnanec. Pre posúdenie by bolo vhodné upresniť niektoré údaje, napr. o praxi a pracovnom zaradení a pod. V súlade s § 60 ods. 4 zákona č. 138/2019 Z. z. vykonaná atestácia platí pre príslušnú kategóriu buď pedagogického zamestnanca alebo príslušnú kategóriu odborného zamestnanca, v ktorej atestáciu vykonal. Takže s určitosťou viem povedať, že máte byť zaradená v pracovnej triede dva.

gkani
Zaradenie do platovej tarify OZ

Ďakujem pekne za odpoveď.
Áno mám vyše 5 rokov v CŠPP pracovné zaradenie je špeciálny pedagóg,
a keď som podala AT, tak som tam mala napísanú - odborný zamestnanec, špeciálny pedagóg - zaradenie do kategórie, tematický okruh - poradenské pôsobenie v oblasti vzd. vývinu - ako som písala podala som ešte AT 27.6.2019,.
Ak by som chcela byť v 8.triede musím zas robiť AT?
Ďakujem za odpoveď.

AničkaG
uvádzajúci učiteľ

Dobrý deň, Môže byť uvádzajúcim učiteľom sociálneho pedagoga pedagogický zamestnanec s II. atestáciou, výchovný poradca?

Maria Pavlikova
Uvádzajúci učiteľ

V súlade s § 31 ods. 3 zákona č. 138/2019 Z. z. uvádzajúcim pedagogickým zamestnancom a uvádzajúcim odborným zamestnancom môže byť len pedagogický zamestnanec alebo odborný zamestnanec s prvou atestáciou zaradený do rovnakej kategórie ako začínajúci zamestnanec.