5 príspevkov / 0 nový
Posledné pridané
M1K
Príplatok

Dobrý deň. Prosím Vás, prosila by som o Vašu radu. Ako učiteľka v MŠ som zaradená do 8.platovej triedy, odpracovaných 17 rokov. Ako zástupkyni v MŠ mi prináleží aký príplatok, v akej výške? Funkčné vzdelávanie ešte nemám, len ho začnem. Ďakujem.

M1K
Príplatok

Dobrý deň. Vyhľadala som si daný zákon, ale neviem, či ho dobre chápem, preto, prosím Vás veľmi pekne o pomoc... Moja platová trieda sa navýši o 14%? A z výslednej sumy sa vypočíta suma z uvedeného percentuálneho podielu, uvedeného v prílohe 6? Ďakujem pekne za vysvetlenie.

Maria Pavlikova
Príplatok

Áno, Vaša platová tarifa v príslušnej platovej triede sa navýši o 14 % a z nej sa vypočíta suma príplatku za riadenie podľa § 8 zákona č. 553/2003 Z. z. v rámci príslušného percentuálneho rozpätia.

M1K
Percentuálne rozpätie - stupeň

Ďakujem za odpoveď. Ohľadom zaradenia stupňa patrím do 3. alebo 4.stupna., pri určovaní percentuálneho rozpätia? Ďakujem

Maria Pavlikova
Percentuálne rozpätie - stupeň

Na základe čoho to mám určiť. Nepoznám Vašu organizačnú štruktúru, ani či ste zástupkyňa riaditeľky s plnou právomocou, neuviedli ste takmer nič. Nepredpokladám, že v materskej škole riadite viac útvarov, tak III, stupeň riadenia neprichádza do úvahy. Pod tabuľkou je presne určené ako sa vedúci zamestnanci zaraďujú, skúste si to prečítať.