10 príspevkov / 0 nový
Posledné pridané
Mirka Oravcova
Odmeny 500€

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať : Ako má pri vyplácaní postupovať zriaďovateľ cirkevnej materskej školy? Podľa usmernení má vyplácať odmeny z podielových daní. Budú sa teda dotácie navyšovať? Alebo sa budú spätne refundovať? Kde majú riaditelia takychto škôl nahlásiť vyplatenie odmien, keďže cez stranku odmeny.iedu.sk týchto zamestnancov nemajú hlásiť.
Vďaka za usmernenie ako postupovať

Maria Pavlikova
Odmeny 500€

Bohužiaľ, na Vašu otázku Vám neviem odpovedať.

danka2108@azet.sk
Odmena asistent učiteľa

Dobrý deň,

chcela by som sa informovať či táto odmena patrí aj asistentom, ktorý boli zamestnaný cez projekt a zmluvu mali do 31.8. ďakujem pekne

Maria Pavlikova
Odmena asistent učiteľa

Patrí každému, kto v roku 2022 odpracoval aspoň 1 deň.

danka2108@azet.sk
Odmena asistent učiteľa

Ďakujem

Martina Špániková
Odmena v súkromnej MŠ

Dobrý deň, vedeli by ste mi prosím poradiť, či nárok na 500eur odmenu majú aj učitelia v súkromnej materskej škole, ktorá je zaradená do siete škôl. Učitelia majú platové dekréty podľa riadnych platových tabuliek.
Ďakujem krásne za odpoveď.

Maria Pavlikova
Odmena v súkromnej MŠ

Ak sa na Vás týka kolektívna zmluva vyššieho stupňa pre zamestnávateľov, ktorí pri odmeňovaní postupujú podľa zákona č. 553/2003 Z. z. , tak sa Vás týka aj dodatok ku KZVS, tak na odmenu 500,- € máte nárok.

Itka
500 odmena

Dobrý deň,
od septembra 2019 pracujem na súkromnej základnej škole ako asistentka. Od septembra 2022 učím 5 hodín týždenne slovenský jazyk a 18 hod. robím asistentku. vedenie mi vyplatilo odmenu 100 eur s tým že mám malý úväzok a asistentom sa táto odmena nevypláca. Mám nárok na túto 500 eurovú odmenu?

Maria Pavlikova
500 odmena

Zamestnávateľ poskytne zamestnancovi, ktorého pracovný pomer trvá ku dňu 31. augustu 2022 odmenu v výške 500,- €. Posielam Vám link, kde sú uvedené podmienky na vyplatenie odmeny. Žiadna kategória pedagogického zamestnanca nie je vylúčená.
https://www.ozskolstva.sk/files/usmernenie%20k%20odmene%20z%20kzvs_2022.pdf

LP
500 odmena

Pekný večer, prosím o radu.

Kam sa obrátiť, ak mi ani do dnešného dňa nebola vyplatená 500 eurová odmena? Pracujem v súkromnej ZS, sme platení podľa podľa zákona č. 553/2003 Z. z. ,, spĺňam podmienku odpracovania aspoň jedného dňa. Kolegyne učiteľky mali vyplatenú odmenu. Odmenu sme nedostali len vychovávateľky. Je to správne?

Vedenie školy na to reagovalo, že na škole sa riadime podľa vnútorného mzdového predpisu o odmenách. Je však nadradený zákonu?

Tak isto to bolo aj v prípade vyplácania 350 eurových odmien. Učiteľky dostali, vychovávateľky nie...