4 príspevky / 0 nový
Posledné pridané
MartinaT
splnenie kvalifikačných predpokladov

Dobrý deň, mám učiteľku, ktorá doteraz pracovala 2 roky ako asistentka. Od 1.9. bude vyučovať matematiku s tým, že si dopĺňa rozširujúcim štúdiom kvalifikáciu na vyučovanie matematiky. Kde ju zaradiť? Ako samostatný pedagóg do 7. platovej triedy? Ďakujem za radu.

Maria Pavlikova
splnenie kvalifikačných predpokladov

Dobrý deň,
ak napíšete odkedy pracuje Vaša učiteľka v školstve, aké má vzdelanie a či má podmienku podľa § 83 ods. 1 a ods. 4 zákona č. 138/2019 Z. z., odpoviem Vám.

MartinaT
splnenie kvalifikačných predpokladov

Dobrý deň, učiteľka začne teraz tretí rok v školstve. Stále pôsobila len na našej škole, len doteraz ako asistentka. Má VŠ ekonomickú a DPŠ . Teraz od 1.9. bude mať pol úväzku ako asistentka a pol ako učiteľka matematiky. Zároveň od septembra začína študovať rozširujúce 2 ročné štúdium matematiky na splnenie kvalifikačných predpokladov.

Maria Pavlikova
splnenie kvalifikačných predpokladov

Dobrý deň,
pracovnú zmluvu na pedagogického asistenta skrátite na pol úväzku a plynie jej lehota na získanie DPŠ pre pracovnú činnosť pedagogického asistenta, 6. platová trieda, Vypracujete novú pracovnú zmluvu pre učiteľku na skrátený pracovný úväzok s podmienkou podľa § 83 ods. 2 zákona č. 138/2019 Z. z. získať kvalifikačný predpoklad na vyučovanie predmetu matematika, 7. platová trieda a budete sledovať dobu na splnenie podmienok v každom prípade zvlášť.