Vzdelanie:
Vzdelanie v odbore alebo osvedčenie o odbornej spôsobilosti na prácu s potravinami.
Ďalšie požiadavky:
Ochota pracovať na zmeny a víkendy.
Osobnostné predpoklady:
- manuálna zručnosť
- iniciatívnosť
- samostatnosť, zodpovednosť
- spoľahlivosť
- ochota spolupracovať so žiakmi Hotelovej akadémie, ktorí sa počas praktického vyučovania podieľajú na výrobnom procese
Požadované doklady:
- žiadosť o prijatie do zamestnania
- profesijný životopis
- kópie o dosiahnutom vzdelaní
- osvedčenie o odbornej spôsobilosti na vykonávanie epidemiologicky závažných činností pre prácu s potravinami
- písomný súhlas so spracúvaním osobných údajov podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.